STAINLESS STEEL PRODUCTEN


Over ons
Wij als ouders beginnen steeds meer bewust te worden van de gevaren van BPA, dit wordt immers gevonden in verrassende hoeveelheden alledaagse producten. Wij willen ouders met ons assortiment graag de mogelijkheid bieden een bewuster keuze te nemen. Een keuze dat zowel veiliger als milieuvriendelijker is. Daarom bieden wij diverse kinderservies aan waaronder: kommen, bekers, bestek, borden, drinkflessen van duurzaam, hoog graad RVS. In tegenstelling tot BPA is dit compleet vrij van gifstoffen, weerhoudt bacterie en ophoping van geurstoffen.

Waarom geen BPA
BPA kan hormonen beïnvloeden, omdat het de endocriene systeem kan verstoren waardoor hormonen in het lichaam worden vrijgegeven. Volgens wetenschappers kan door verstoring van geslachtshormonen ten gevolge van BPA, de puberteit bij kinderen en de menopauze bij vrouwen beïnvloed worden en kan het zelfs hormoon-gerelateerde kanker veroorzaken. Deze giftige, chemische verbinding kan voor miljoenen mensen problemen veroorzaken als het gaat om voortplanting. Dit komt omdat BPA, zoals eerder vermeld, de hormonen beïnvloedt die de vruchtbaarheid rechtstreeks beïnvloeden, waardoor het voor vrouwen veel moeilijker wordt om zwanger te worden en zelfs een verhoogd risico op een miskraam kan veroorzaken. Onderzoek heeft ook aangetoond dat dit type chemische stof in plastic geboorteafwijkingen en gedragsproblemen bij kinderen kan veroorzaken.

Waarom RVS
Roestvrij staal oftewel Stainless Steel is milieuvriendelijk en uiteindelijk goed voor de planeet. Deze herbruikbare roestvrijstalen bekers, flessen, kommen en bestek zijn zeer duurzaam, wat betekent dat ze langer meegaan, zodat er minder naar de vuilstort gaat. In tegenstelling tot de miljoenen waterflessen die elke dag worden weggegooid. Na verloop van tijd zal de productie van RVS flessen ook minder energie nodig hebben dan plastic flessen en zodoende kan energie worden bespaard. Bovendien kan roestvrij staal gemakkelijk worden gerecycled of hergebruikt. Er is geen beter moment geweest om te investeren in roestvrijstalen producten.
Mits onderhouden op correcte wijze, kunnen onze producten tot 12 jaar meegaan voor ze vervangen moeten worden.

Dit kind- en milieuvriendelijke drinkfles bevat
- Fles 600ml
- Zuigdop met rietje
- Dop met bijbehorende kopje om in te schenken
- Tasje

 

Deze fles heeft inclusief tasje een breedte van 10cm en een lengte van 21cm.

 

De drinkfles is vaatwasbestendig, maar kan hierdoor zijn kleur verliezen. De dop en het rietje kunnen ook in de vaatwasser.

 

Ook liggend kan er uit het flesje gedronken worden mits het rietje erin zit.

 

Er kunnen zowel koude als warme dranken in. Door de dubbele stainless wand is deze fles geïsoleerd en zal de buitenkant van de fles dus niet ijskoud of heet worden door de inhoud.